Fresh Model Management presents... new photos, updates, interviews and more about our Fresh Faces!

dinsdag 26 maart 2013

IMG & FRESHMM MODEL SEARCH



Fresh Model Management organiseert in samenwerking met internationaal top modellenbureau IMG Models een modellenwedstrijd! Ben jij een jonge meid tussen de 13 en 22 jaar, is je lengte tussen de 1.72m en 1.82m en wil jij kans maken op een contract bij IMG Models & Fresh Model Management, een reis naar Parijs en een professionele fotoshoot? Meld je dan nu aan!

IMG Models is meerdere malen uitgeroepen tot het beste modellenbureau ter wereld door Models.com en twee scouts van IMG Models komen speciaal voor deze modellenwedstrijd naar Nederland om op zoek te gaan naar hét nieuwe topmodel!

Zaterdag 29 en zondag 30 juni 2013 zal de IMG FreshMM Model Search plaats vinden.

De geselecteerde deelneemsters zullen op zaterdag 29 juni worden uitgenodigd voor de voorrondes van de IMG FreshMM Model Search. Op deze selectiedag zullen de meiden die de workshops en casting op zondag 30 juni mogen gaan volgen en meemaken worden geselecteerd.

Op zondag 30 juni vind de finale dag plaats, waar de finalisten worden voorbereid op een echte casting met de scouts van IMG Models. Op deze dag werken we door middel van workshops met verschillende professionals aan jouw catwalkloopje, presentatievaardigheden en geven we jou de tips en trucs om aan het eind van de dag een verpletterende indruk te maken op de scouts van IMG.

Om je aan te melden voor de IMG FreshMM Model Search stuur je een email naar modelsearch@freshmm.com waarin we graag de volgende gegevens van je ontvangen: je voor- en achternaam, leeftijd en geboortedatum, lengte en je kledingmaat. Daarnaast ontvangen we graag 2 tot maximaal 4 foto's.

Op zaterdag 22 juni zullen we deelneemsters voor de selectiedag op zaterdag 29 juni bekend maken. We zullen hierover per email contact opnemen.

De locatie waar de selectie- en finale dag zullen gaan plaats vinden is nog niet bekend, maar dit zal vermoedelijk in Amsterdam of omgeving zijn. Zodra de locatie vast staat zullen we dit natuurlijk bekend maken op deze Facebook pagina.

We kijken er naar uit vele aanmeldingen voor deze unieke en spannende modellenwedstrijd te ontvangen en like & check alsjeblieft ook onze Facebook pagina voor alle nieuwtjes en tips ten aanzien van deze wedstrijd:

http://www.facebook.com/pages/IMG-Freshmm-Model-Search/253224444814663

1 opmerking: